מרק מיסו: מרק יפני על בסיס מיסו, מוגש עם טופו, בצל ירוק ואצות וואקמה.
סלט אצות: סלט אצות וואקמה עם כרוב סגול, גזר, נבטים, בצל ירוק שומשום קלוי ורוטב חמוץ ומתקתק.
רולים של סושי: אינסייד אאוט, פוטו מאקי וקונוס.
מרכיבים לבחירה: גזר, מלפפון, אבוקדו, בטטה, עירית, סלמון, סלמון אפוי, טונה אדומה ודג לבן
סושי מתוק: קינוח בצורת סושי על בסיס פודינג וניל, קוקוס טחון ופתי בר, מגיע במילוי אוראו, בננה, במבה ורטבים מתוקים
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי סושי מכל הגילאים, מסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד.
רמת קושי: קלה.
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: האורז מגיע כבר מוכן כמו כן חלק מחומרי הגלם של הסושי, בסדנה חותכים חלק מהירקות ומגלגלים באופן עצמאי את הרולים.
אלרגיות רגישויות: אפשר לבקש ללא גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.