בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות (סינר וכובע שף),
בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת.
מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל,
סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת
כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה,
כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל
וכמובן גם לטעום מהכל!
פלאפל: גרגרי חומוס אחריי השרייה, טחונים עם מבחר תבלינים וירקות ומטוגנים בשמן עמוק.
צ'יפס: תפו"א חתוכים ומטוגנים פעמיים.
פיתות: פיתות שמכינים במקום על מחבת.
חציל: חציל שרוף על אש גלויה
, בתוספת המון טחינה, גרגרי חומוס ופטרוזיליה.
חומוס: גרגרי חומוס שהושרו ובושלו טחונים למרקם משחתי עם המון טחינה, לימון ותבלינים.
מלבי: מעדן חלב וקורנפלור מוגש עם סירופ מי ורדים או מייפל בתוספת קוקוס ואגוזים טחונים.
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לאוהבי האוכל הישראלי בכל הגילאים. הסדנה מתאימה למסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד..
רמת קושי: בינונית
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הבצק של הפיתות, טחינה, עמבה, הסירופ למלבי.
אלרגיות רגישויות: אפשר לבקש ללא גלוטן, אפשר לבקש ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.