סדנת פיוז'ן היא סדנה לאוהבי המטבח האסייתי.
בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות ( סינר וכובע שף) בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל, סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה, כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל וכמובן גם לטעום מהכל.
באו: לחמניה אסייתית מאודה במילוי בשר שפונדרה מפורק שבושל במשך 6 שעות, בתוספת חסה, חמוצים ורוטב איולי.
נודלס עוף\טופו: איטריות ביצים ירקות ועוף או טופו מוקפצים בווק עם רוטב מתקתק על בסיס סויה.
שיפודי פרגית: נתחי פרגית על שיפוד, צלויים על פלאנצה וטבולים ברוטב חמאת בוטנים.
פאני פורי: כדורים קריספיים ממולאים בסביצ'ה דג דניס עם אבוקדו/מנגו, בצל סגול, נענע, כוסברה, צ'ילי חריף שמן זית ולימון, מוגש עם איולי סומק.
סלט שורשים אסיאתי: ז'וליאנים של סלק, קולורבי וגזר חי, עם נענע, כוסברה,שום, ג'ינגר ברוטב חמוץ ומתקתק.
בייבי באו: באנים קטנטנים מאודים ומוזהבים במחבת עם סוכר, מוגש עם רוטב טופי על בסיס קרם קוקוס, סוכר חום ווניל בתוספת של בננות טריות.
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לכל חובבי המטבח האסייתי.
רמת קושי: בינונית.
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הבצק של הבאו והבייבי באו מוכן מראש, הבשר של הבאו, הרטבים של הבאו, הבייבי באו, הסלט, השיפודים, הנודלס, והפאני פורי גם כן מוכנים מראש, כל השאר מכינים בזמן הסדנה.
אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.