בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות ( סינר וכובע שף),
בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת.
מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל,
סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת
כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה,
כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל
וכמובן גם לטעום מהכל, מסיימים את הסדנה בחלוקת תעודות.
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לאוהבי המטבח האיטלקי גם בשילוב ילדים, מסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד..
רמת קושי: בינונית
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף תנור, כיריים.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הבצקים, המילוי של הרביולי, המטבלים והרוטב פירות יער, מגיע כבר מוכן, כל השאר מכינים במקום.
אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, מכיל חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.