סדנת סושי

תיאור הסדנה:
מחיר: 300 ש"ח לאדם, מינימום 2500 ש"ח להזמנה

סדנת סושי קלאסית הינה סדנה חווייתית וקלילה.
בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות (סינר וכובע שף), הסדנה היא 100 אחוז מעשית, כל אחד מכין את הסושי בעצמו באמצעות קרש, מחצלת וסכין סושי מקצועית.
מתחילים במרק מיסו ובסלט אצות שאלו מנות הדגמה של השף ואז עוברים לסושי.
לומדים איך לטפל בחומרי הגלם וכיצד להכין את הרולים השונים.
השף מדגים: פוטו מאקי, קונוס ואינסייד אאוט, אחרי שמכינים את הרולים האלו אפשר לבקש מהשף הדגמה של רולים נוספים.
כל אחד מכין לפחות 5 רולים ומה שלא תצליחו לסיים אפשר לארוז בקופסאות T.A
בסוף הסדנה השף מכין לכולם מגש של סושי מתוק על בסיס פודינג וניל קוקוס ועוגיות במילוי שוקולד ופירות.
מסיימים את הסדנה בחלוקת תעודות.

תפריט הסדנה:

מרק מיסו: מרק יפני על בסיס מיסו, מוגש עם טופו, בצל ירוק ואצות וואקמה.

סלט אצות: סלט אצות וואקמה עם כרוב סגול, גזר, נבטים, בצל ירוק שומשום קלוי ורוטב חמוץ ומתקתק.

רולים של סושי: אינסייד אאוט, פוטו מאקי וקונוס.

מרכיבים לבחירה: גזר, מלפפון, אבוקדו, בטטה, עירית, סלמון, סלמון אפוי, טונה אדומה ודג לבן

סושי מתוק: קינוח בצורת סושי על בסיס פודינג וניל, קוקוס טחון ופתי בר, מגיע במילוי אוראו, בננה, במבה ורטבים מתוקים

למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי סושי מכל הגילאים, מסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד.

רמת קושי: קלה.

זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: האורז מגיע כבר מוכן כמו כן חלק מחומרי הגלם של הסושי, בסדנה חותכים חלק מהירקות ומגלגלים באופן עצמאי את הרולים.

אלרגיות רגישויות: אפשר לבקש ללא גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.