סדנת בישול מקסיקנית

תיאור הסדנה:
מחיר: 300 ש"ח לאדם, מינימום 2500 ש"ח להזמנה

הסדנה המקסיקנית מתאימה לכל אוהבי המטבח המקסיקני החריף הצבעוני והעז.

בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות (סינר וכובע שף), בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל, סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה, כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל וכמובן גם לטעום מהכל.

תפריט הסדנה:

סביצ'ה דניס אקזוטי בליווי נאצ'וס פריכים

-טורטייה מטוגנת במילוי בשר אונטריב מפורק

-טורטייה במילוי פרגיות פלפלים ואננס

-תבשיל צ'ילי קון קרנה מסורתי

-אורז אדום

-מטבלים: פריחולס, סלסה, גוואקמולי

-קינוח – צ'ורוס סוכר קינמון ומייפל

למי הסדנה מתאימה: לימי הולדת, מסיבת רווקות, ערבי גיבוש ועוד.

רמת קושי: בינונית.

זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, כיור עם מים, ( רצוי שיהיה מטבח מסודר).

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הטורטיות, הטאקוס, הבשר אסאדו, האיולי, הבצק של הצ'ורוס מגיע כבר מוכן מראש, כל השאר מכינים במקום.

אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.