סדנת בישול יפני

תיאור הסדנה:
מחיר: 300 ש"ח לאדם, מינימום 2500 ש"ח להזמנה

בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות ( סינר וכובע שף), בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל, סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה, כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל וכמובן גם לטעום מהכל.   

תפריט הסדנה:

גיוזה עוף/בטטה: כיסוני בצק ממולאים בעוף או בטטה, מטוגנים ומאודים במחבת מוגשים עם רוטב סויה מתובל.

קונוס סושי: סושי בצורת קונוס עם מרכיבים לפי בחירה: סלמון, אבוקדו, בטטה ומלפפון.

סלט אצות: אצות וואקמה, מלפפונים בצל ירוק וסינטה צרובה למחיצה ברוטב חמוץ ומתקתק.

פרגית: קוביות פרגית שהושרו בטריאקי ללילה משופדות וצלויות על הפלאנצ'ה.עם שומשום ובצל ירוק.

אגאדשי טופו: קוביות טופו מטוגנות בשמן עמוק עם ציר יפני בצל ירוק וצנון וחוטי אצת נורי.

דאנגו שוקולד: כדורים מבצק אורז ממולאים בשוקולד מבושלים במים מוגשים עם מייפל ובוטנים מסוכרים.

למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי המטבח היפני ניתן לשלב גם ילדים, מתאים למסיבות יום הולדת ערבי גיבוש, מסיבת רווקות ועוד.

רמת קושי: בינונית

זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן:הבצק המילוי והרוטב של הגיוזה, הרוטב של הסלט אצות והרוטב של הדאנגו מגיע כבר מוכן.

אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, מכיל סוכר.