גיוזה עוף/בטטה: כיסוני בצק ממולאים בעוף או בטטה, מטוגנים ומאודים במחבת מוגשים עם רוטב סויה מתובל.
קונוס סושי: סושי בצורת קונוס עם מרכיבים לפי בחירה: סלמון, אבוקדו, בטטה ומלפפון.
סלט אצות: אצות וואקמה, מלפפונים בצל ירוק וסינטה צרובה למחיצה ברוטב חמוץ ומתקתק.
פרגית: קוביות פרגית שהושרו בטריאקי ללילה משופדות וצלויות על הפלאנצ'ה.עם שומשום ובצל ירוק.
אגאדשי טופו: קוביות טופו מטוגנות בשמן עמוק עם ציר יפני בצל ירוק וצנון וחוטי אצת נורי.
דאנגו שוקולד: כדורים מבצק אורז ממולאים בשוקולד מבושלים במים מוגשים עם מייפל ובוטנים מסוכרים.
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי המטבח היפני ניתן לשלב גם ילדים, מתאים למסיבות יום הולדת ערבי גיבוש, מסיבת רווקות ועוד.
רמת קושי: בינונית
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה)
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן:הבצק המילוי והרוטב של הגיוזה, הרוטב של הסלט אצות והרוטב של הדאנגו מגיע כבר מוכן.
אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, מכיל סוכר.