סדנת ויאטנם הינה סדנה חוויתית וטעימה המתאימה לכל הגילאים.
בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות ( סינר וכובע שף), בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל, סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה, כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל
וכמובן גם לטעום מהכל.
נודלס: איטריות אורז, עוף/טופו וירקות מוקפצים בווק עם רוטב ויאטנמי.
פרייד רייס: אורז לבן ירקות מוקפצים ביחד בווק עם רוטב על בסיס סויה וצ'ילי מתוק
אגרול: דפי אגרול במילוי ירקות מוקפצים, מטוגן בשמן עמוק מוגש עם רוטב צ'ילי תפוז.
סלמון: קוביות סלמון על שיפוד צלויות בפלאנצ'ה עם רוטב סויה ודבש
סלט עוף: חזה עוף, מלפפונים, בצל סגול וכוברה ברוטב מירין ומיסו
טפיוקה: פניני טפיוקה מבושלים עם קרם קוקוס סוכר ווניל מוגש עם פרי עונתי
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי האוכל האסיאתי מכל הגילאים, מסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד..
רמת קושי: קלה – בינונית.
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף וכיור עם מים,( מומלץ שיהיה מטבח).
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן:העוף של הנודלס, הרוטב של הנודלס, המילוי והרוטב של האגרול, הרוטב של הסלט, העוף של הסלט, כל אלו מוכנים מראש, כל השאר מכינים בזמן הסדנה.
אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, מכיל סוכר.