סדנת בישול יפני לילדים הינה סדנה חווייתית וטעימה המותאמת במיוחד לילדים.
צוות השפים שלנו מיקצועי ומיומן וגם מנוסה בעבודה עם ילדים, הנחייה מהנה, קלילה מצחיקה ובגובה העיינים.
בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות, סינרים וכובעים, בסדנה כל ילד יתנסה באופן מעשי בהכנת המנות,
ניתן לאכול תוך כדי הסדנה וגם לארוז את מה שנשאר בקופסת טייק אווי ולקחת הבייתה.
בסוף הסדנה מחלקים תעודות סיום 🙂
גיוזה: כיסוני בצק במילוי עוף או בטטה.
שיפודי פרגית: ברוטב טריאקי ושומשום..
סלט כרוב: כרוב לבן ואצות בתחמיץ יפני.
דאנגו: כיסוני בצק אורז במילוי שוקולד ומייפל.
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לילדים מכל הגילאים, בנים ובנות שאוהבים לבשל ולאכול אוכל יפני, מתאים לימי הולדת או לכל סיבה למסיבה אחרת.
רמת קושי: קלה.
זמן הסדנה: בערך שעתיים (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים (עדיף שיהיה גם מטבח).
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: הבצק של הגיוזה והמילוי והאורז לכדורים מגיעים מוכנים מראש, כל השאר מכינים בזמן הסדנה.
אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.