סדנת בישול אמריקאי

תיאור הסדנה:
מחיר: 300 ש"ח לאדם, מינימום 2500 ש"ח להזמנה

סדנה אמריקאית הינה סדנה חוויתית המתאימה לאוהבי המבורגר ואוכל אמריקאי.

 בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות (סינר וכובע שף), בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל, סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה, כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל וכמובן גם לטעום מהכל.

תפריט הסדנה:

המבורגר עסיסי: קציצת המבורגר מנתח אנטריקוט וצלעות. מוגש בלחמנייה, עם ירקות ורטבים לבחירה.

סלופי ג'ו: לחמנייה במילוי בשר טחון מבושל עם רוטב עגבניות, רוטב ברבקיו ואיולי שום, חסה ופלפל חלפניו.

הום פרייז: קוביות תפו"א צלויות בתנור עם רוטב צ'ילי מתוק ברבקיו ובצל ירוק.

באפלו ווינגס: כנפיים מטוגנות בשמן עמוק וטבולות ברוטב ברבקיו וויסקי.

קולסלאו: סלט כרוב גזר ופקאן מסוכר ברוטב מיונז חרדל ולימון.

פנקייקס: פנקייקיים פרווה על מחבת עם פרי עונתי, סירופ מייפל ואבקת סוכר

למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לחובבי המבורגר ומטבח אמריקאי מכל הגילאים. מתאים למסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד.

רמת קושי: קלה.

זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).

מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, חשמל וברז מים.

מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: לחמניית ההמבורגר, הרטבים, תערובת הבשר הטחון, מגיעים מוכנים מראש, כל השאר מכינים בסדנה.

אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, ללא חלב, ללא סוכר חוץ מהקינוח.