הסדנה מתאימה לכל אוהבי המטבח האיטלקי ניתן לשלב גם ילדים, בתחילת הסדנה מחלקים תלבושות ( סינר וכובע שף), בסדנה לומדים על חומרי הגלם, הטיפול בהם, טכניקות בישול שונות והגשה בצלחת. מתחילים בחיתוכים ובהכנות המוקדמות ואז מתחילים לבשל, סדנה זו מתבצעת ב"תחנות" שבכל "תחנה" מכינים מנה אחת כלומר מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה מכינה מנה, כמובן שבזמן הסדנה אפשר לעבור מתחנה לתחנה כך שאפשר לראות ולהתנסות בהכל וכמובן גם לטעום מהכל
ניוקי ערמונים: בצקניות תפו"א קמח וביצים מבושלות במים ואחכ מתבשלות בתוך רוטב שמנת סמיך עם ערמונים פרמזן ועירית קצוצה.
קרם פולנטה: קמח תירס מבושל בחלב ותבלינים עד למרקם קרמי מוגש עם פטריות מוקפצות.
ברוסקטת עגבניות: צנימי באגט קריספיים עם סלט עגבניות קצוץ עם בצל סגול וזיתי קלמטה.
סלט ורדה (Verde): מיקס חסות, עגבניות שרי, גמבה, בצל סגול וזיתי קלמטה בשמן זית ובלסמי.
ירקות צלויים: בצל סגול, גמבה, וזוקיני צלויים במחבת עם שמן זית, טימין ובלסמי מצומצם.
טירמיסו: בישקוטי תבולים באספרסו מוטבעים בקצפת עם שוקולד מגורר מלמעלה.
למי הסדנה מתאימה: הסדנה מתאימה לאוהבי המטבח האיטלקי גם בשילוב ילדים, מסיבת יום הולדת ערב גיבוש, מסיבת רווקות ועוד..
רמת קושי: בינונית.
זמן הסדנה: בערך שעתיים וחצי – (השף מגיע שעה לפניי לארגן וזמן הקיפול בערך חצי שעה).
מה צריך שיהיה במקום: שולחן וכיסאות עבור כל המשתתפים + שולחן להדגמות של השף, ברז מים. (מומלץ במקום עם מטבח סטנדרטי).
מה מכינים ומה מגיע כבר מוכן: התפו"א של הניוקי כבר אפויים, הבאגט של הברוסקטה מוכן, הקפה והקצפת של הטירמיסו מוכנים וכל השאר מכינים בסדנה.
אלרגיות רגישויות: מכיל גלוטן, מכיל חלב, אפשר לבקש ללא סוכר חוץ מהקינוח.